FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Randory Security

Randory Security are indatorirea fata de clientii sai de a oferi cele mai bune servicii de securitate, pentru ca acestia sa-si poata desfasura activitatea in deplina siguruanta si pentru a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti. Firma noastra este una din cele mai importante companii de securitate din Rom��nia, impun��ndu-se ��n Bucuresti si c��teva orase din tara printr-o gama larga de servicii specifice.Vezi galerie fotoCompania de Paza si Protectie RANDORY SECURITY SRL

este o societate comerciala care isi desfasoara activitatea in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 333/2003.De la infiintare, societatea noastra este implicata intr-un proces continu de extindere, astfel ca in prezent deservim un numar foarte mare de persoane juridice si fizice.

Serviciile noastre sunt orientate catre satisfacerea tuturor clientilor, prin gama diversificata de servicii oferite.

Obiectivul nostru este sa reusim permanent sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia.

Structura portofoliului de servicii Randory Security

cunoaste o paleta larga at��t pentru persoane fizice c��t si pentru persoane juridice si cuprinde, ��n principal, servicii de paza si protectie cu agenti, solutii tehnice inteligente de securitate, formule ideale de monitorizare si interventie, servicii de ordine la manifestari.

RANDORY SECURITY foloseste tehnologie de ultima ora si angajati, special selectati, pregatiti si antrenati cu scopul de a asigura securitatea caminului dumneavoastra, a companiei dumneavoastra, a micii dumneavoastra investitii.