FAIL (the browser should render some flash content, not this).Paza si protectia obiectivelor civile si industriale

Agentii de paza sunt avizati conform legii, antrenati si dotati corespunzator serviciilor prestate (statii de emisie-receptie, arme usoare de foc, aparatura video de control, bastoane de cauciuc, dispozitive electro-soc, spray-uri pt. imobilizare, etc.).Pentru serviciul de paza si protectie, RANDORY SECURITY va pune la dispozitie agenti de paza specializati in mentinerea sigurantei obiectivelor civile sau industriale.

Activitatea lor este permanent monitorizata de catre inspectorii de obiective, dar si de catre echipajele mobile de zona.

Acestea din urma efectueaza patrulari frecvente ��� nocturne sau diurne ��� pentru controlul obiectivelor.

Echipajele mobile se vor deplasa la obiective in situatii de interventie, impreuna cu echipajele specializate ale Politiei.
Serviciile oferite de compania noastra sunt urmatoarele:PAZA SI PROTECTIE

Societatea noastra dispune de agenti cu experienta si pregatire de specialitate, instruiti, autorizati de organele abilitate. Agentii sunt echipati in uniforma adecvata pentru interior si exterior, iarna-vara, avand insemne distincte, dotati cu tomfe, spray paralizant, telefoane mobile, statii emise receptie,pistoale cu glont si pistoale cu gaz in cazul in care este necesar. Societatea organizeaza periodic pentru agentii de paza si agentii de interventie cursuri de pregatire cu personal specializat in domeniu, proveniti din randul cadrelor MI, MApN .
INTERVENTIE RAPIDA CU ECHIPAJE MOBILE si MONITORIZARE

CPP RANDORY SECURITY SRL dispune de echipe de interventie cu o inalta pregatire de specialitate care pot interveni in cel scurt timp posibil pentru cazuri speciale si in sprijinul agentiilor de paza in functie de necesitate, atat ziua cat si noaptea. Societatea dispune de un dispecerat propriu, dotat cu cele mai noi echipamente video si de semnalizare in domeniu.
In cazul in care are loc o semnalizare efectuata prin intermediul telefonului mobil sau a statiei radio emisie-receptie, echipa de interventie actioneaza imediat in vederea rezolvarii situatiei aparute.Evenimentul produs, atac, agresiune, efractie, incendiu, sabotaj, panica este anuntat persoanelor desemnate de beneficiar precum si sectiei de politie de pe raza obiecivului monitorizat.


GARDA DE CORP

Se efectueaza pentru anumite activitati, conferinte, festivitati, escorta VIP cu agenti specializati care pot asigura protectia persoanelor participante si pot monitoriza accesul participantiilor si al vehiculelor. Persoanele straine care apeleaza la serviciile noastre pot BENEFICIA ATAT DE AGENTI SPECIALIZATI CAT SI MASINI INCHIRIATE DE ULTIMA GENERATIE pe tot teritoriul tarii in deplina siguranta si discretie.


CONSULTANTA

CPP RANDORY SECURITY SRL asigura pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc, stabilitatea dispozitivului propriu de paza si instruirea personalului cu astfel de atributii. Totodata societatea poate asigura asistenta de specialitate la redactarea planului de paza (atributie care potrivit L333/2003 revine beneficiarului) si sustinerea acestuia in vederea aprobarii de catre autoritati.